Fórmula 1

Felipe Massa i el seu Ferrari tornen a manar en el segon dia d'entrenaments a Xest

Les set principals escuderies que s'han trobat en els primers entrenaments de la pretemporada de Fórmula 1 han tingut avui una segona jornada de feina al Circuit de Xest. Novament, el Ferrari de Felipe Massa ha marcat el ritme. A l'espera que demà debuti amb el nou F10 Fernando Alonso, avui és el brasiler qui ha aconseguit els millors registres. El company de De la Rosa a Sauber, Kamui Kobayashi ha sorprès fent el segon millor registre, per davant del McLaren de Lewis Hamilton, que ha estat tercer.

Actualitzat
Dos dies de pretemporada i dos dies de domini vermell. Felipe Massa ha tornat a ser el més ràpid. Els temps no són ara indicatius, però sempre és millor estar entre els primers que entre els últims. Molts han quedat sorpresos per una espècie d'antena que munta el Ferrari a la part central. És una eina per mesurar la velocitat de l'aire i que aporta dades aerodinàmiques. Només es pot fer servir a la pretemporada.

Lewis Hamilton ha debutat amb el seu nou McLaren. Després d'un 2009 complicat, amb un sol dia de proves n'ha tingut prou per sentir que ara sí que té un cotxe competitiu. Hamilton farà realitat el seu somni de competir amb Michael Schumacher, que avui tenia festa i ha dinat a can Ferrari, on hi deixa molts amics.

Debuta demà, però Fernando Alonso ja ha passat avui pel Circuit de Xest. Breu salutació als aficionats i cap al "motorhome". Després, llarga xerrada amb els enginyers, que l'han posat al dia de l'estat del cotxe.

Massa domina la sessió matinal


El brasiler Felipe Massa (Ferrari) ha tornat a dominar en la sessió matinal del segon dia d'entrenaments del circuit de la Comunitat Valenciana, liderant des del principi de la jornada la taula de temps, com ja va succeir ahir. Massa ha liquidat el seu millor temps d'ahir, en què va fer 102 voltes al traçat, ja que amb només 17 girs al circuit ha fet un temps d'1.11.722, davant de l'1.12.574 amb què va finalitzar el primer dia de treball.

Igual que ahir, després de Ferrari s'ha situat el BMW Sauber, tot i que en aquesta ocasió amb el japonès Kamui Kobayashi al volant. Aquest també ha disminuït els temps del seu company Pedro Martínez de la Rosa, en bona part gràcies a les millors condicions de la pista, i ha fet un registre d'1.12.056.

A més, en la jornada d'avui ha debutat el britànic Lewis Hamilton (McLaren), que ha pres el lloc de l'emprovador Gary Paffett, i després de millorar els temps de dilluns del seu monoplaça ha acabat en tercer lloc (1.12.508). Al britànic l'han seguit l'alemany Nico Rosberg (Mercedes) i el brasiler Rubens Barrichello (Williams), mentre que sisè ha estat el polonès Robert Kubica, que després de ser incapaç de baixar de l'1.15 durant tot el dia d'ahir, avui ha marcat 1.13.659, tot i que aquesta marca s'ha quedat a dos segons del millor temps de Massa.

El suís Sébastien Buemi, company d'equip de Jaume Alguersuari, ha estat setè, l'última plaça de la classificació matinal, i ha estat l'únic pilot que no ha pogut superar al matí el millor temps personal assolit durant tot el dia d'ahir.

Per demà, s'espera el debut de Jaume Alguersuari amb el Toro Rosso d'aquest any. Kamui Kobayashi també està rodant avui entre els capdavanters aprofitant la bona feina que va fer ahir el seu company d'equip, el català Pedro Martínez de la Rosa.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut