Formula 1

Felipe Massa fa rodar el seu Williams més de pressa que cap altre cotxe

El pilot brasiler és el segon en totes les jornades de test en baixar d'1.20 al Circuit de Bacelona-Catalunya

Actualitzat

La segona setmana de tests de pretemporada de la F1 ha començat aquest dimarts amb una sorpresa: el cotxe més ràpid no ha estat un Mercedes ni un Ferrari, ni tan sols un Red Bull. El més ràpid de la sessió matinal ha estat Felipe Massa, el pilot que ja tenia decidida la seva retirada al final de la passada temporada i que va haver de reconsiderar la seva posició després de la marxa de Valtteri Bottas a Mercedes.

Massa no estava previst en el programa d'aquest dimarts, però Williams finalment ha canviat l'aparició dels seus pilots. I el brasiler, provant els pneumàtics supertous, ha fet una volta estratosfèrica, baixant de l'1.19 i rodant a més 57 voltes. És tot just el segon pilot que baixa d'1.20 en el global dels entrenaments fets fins ara a Montmeló. L'únic que l'ha superat és precisament Bottas i el seu Mercedes.  

Darrere el Williams, també ha millorat sensacions Red Bull. Daniel Ricciardo ha rodat en un 1.20 baix amb tous. Mentre Mercedes i Ferrari feien proves amb diferents càrregues de combustible, McLaren continua generant dubtes. Stoffel Vandoorne ha completat 34 voltes per marcar un discret 1.22:698 i no ha rodat durant la última part de la sessió. L'escuderia anglesa no ha donat explicacions. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut