Caicedo ha contestat el periodista peruà via Twitter
Espanyol

Felipe Caicedo reacciona davant els comentaris racistes en contra seu d'un periodista peruà

El periodista peruà Phillip Butters es va referir als jugadors de la selecció de l'Equador assegurant que no són "negres, sinó cocodrils" i que Felipe Caicedo no és una persona, sinó un goril·la

Actualitzat

El davanter de l'Espanyol i de la selecció equatoriana, Felipe Caicedo, no ha dubtat a respondre a unes declaracions molt polèmiques del periodista Phillip Butters. El presentador peruà va fer uns comentaris racistes cap al jugador i els seus companys de la selecció tricolor. Butters es va referir als jugadors assegurant que no són "negres, sinó cocodrils" i que Felipe Caicedo "no és una persona, sinó un goril·la".

 


El davanter ha publicat en el seu compte oficial de Twitter un categòric missatge que no ha trigat a rebre el suport dels cibernautes. "Gràcies a tota la gent que s'ha manifestat en contra del racisme, tinc clar que aquest senyor no representa Perú, només representa la falta de valors, complexos i odi d'algú que pateix pels altres. Digues no al racisme", ha escrit Caicedo.

 


La Cancelleria també ho rebutja

La Cancelleria de l'Equador ha rebutjat les expressions racistes i xenòfobes del periodista peruà, Phillip Butters, en contra dels integrants de la Selecció Equatoriana de Futbol i cap al davanter Felipe Caicedo. Segons el comunicat, Butters ha denigrat la condició humana, la identitat ètnica i cultural del poble afroequatorià. Aquesta actitud revela la "intolerància i mala pràctica periodística, que afecten la integritat de la comunitat afrodescendent, els drets humans s'han de promoure i protegir-se", indica el text emès per la Cancelleria.

Anar al contingut