Els jugadors de l'Espanyol en ple entrenament (@rcdeespanyol)
Espanyol

Felipe Caicedo queda fora de la llista de 19 convocats del RCD Espanyol per viatjar a Indonèsia

Felipe Caicedo, amb permís del club, es quedarà a Barcelona per atendre temes personals, mentre que els lesionats Víctor Sánchez i Pablo Piatti es quedaran per treballar de manera individualitzada.

Actualitzat

Dinou jugadors formen la llista de futbolistes convocats que viatjaran aquest dilluns per participar en el primer amistós de la pretemporada, que es disputarà aquest dimecres a Indonèsia davant el Persija Jakarta.

Felipe Caicedo, amb permís del club, es quedarà a Barcelona per atendre temes personals, mentre que els lesionats Víctor Sánchez i Pablo Piatti es quedaran per treballar de manera individualitzada al costat dels altres futbolistes que arrosseguen molèsties i que segueixen amb el treball de recuperació. Montañés i Álex López també seguiran a Barcelona i entrenaran al costat dels seus companys aquests dies per incorporar-se al grup  divendres a la tarda, quan torni el primer equip d'Indonèsia.

La llista completa: Pau López, Aarón, Manel Royo, Mario Hermoso, David López, Lluís, Correa, Javi López, Marc Navarro, Diop, Marc Roca, Javi Fuego, Granero, Puado, Jurado, Melendo, Sergio García, Gerard i Baptistao formen el grup que viatjarà a Indonèsia. La llista la completa Edu Frías, porter del filial que ja és a Jakarta i que va participar en l'amistós de divendres passat contra la selecció sub-19 d'Indonèsia.

Anar al contingut