Feliciano López i Garbiñe Muguruza, pas ferm sobre l'herba anglesa (EFE)
Tenis

Feliciano López i Garbiñe Muguruza es classifiquen per als quarts de final de Queen's i Birmingham

El toledà s'ha imposat al francès Jeremy Chardy (6-1 i 7-6) i la hispanoveneçolana s'ha desfet de la nord-americana Alison Riske (6-1 i 6-4)

Actualitzat

Després de la desfeta de la majoria dels favorits, Marin Cilic i Feliciano López es perfilen com els principals candidats a guanyar el torneig de tenis de Queen's. Feliciano López, número 32 del món, s'ha classificat per als quarts de final en derrotar en dos sets, 6 a 1 i 7 a 6, el francès Jeremy Chardy, en poc més d'una hora de joc. El toledà ja va ser finalista a Queen's fa tres anys. El cap de sèrie número 4 del torneig, el croat Marin Cilic, s'ha imposat còmodament, 6 a 0 i 6 a 4, al nord-americà Stefan Kozlov.

Al torneig alemany de Halle, Roger Federer s'ha imposat a l'alemany Mischa Zverev per 7 a 6 i 6 a 4. És la victòria 1.101 del suís a la seva carrera. Kei Nishikori, en canvi, no ha acabat el seu partit contra el rus Karen Khatxanov per culpa d'uns problemes al maluc. És la tercera vegada que el japonès es retira del torneig de Halle.

Pel que fa al circuit femení, Garbiñe Muguruza s'ha classificat per als quarts de final del torneig de Birmingham, en superar la nord-americana Alison Riske, número 45 del món, per 6 a 1 i 6 a 4. La seva pròxima rival serà la també nord-americana Coco Vandeweghe.

Anar al contingut