Federica Pellgrini s'ha penjat l'or en els 200 lliures (EFE)
Natació

Federica Pellegrini s'imposa a Katie Ledecky en la final dels 200 lliures al Mundial de Budapest

La nedadora italiana s'ha imposat en una emocionant final dels 200 metres lliures després de culminar una gran remuntada i s'ha penjat la medalla d'or, al davant de la campiona olímpica

Actualitzat

Federica Pellegrini ha demostrat que Katie Ledecky també és humana. La nedadora italiana s'ha imposat en una emocionant final dels 200 metres lliures al Mundial de Budapest i ha acabat amb la ratxa triomfal de la nord-americana. Ledecky, actual campiona olímpica de la distància, s'ha vist superada per Pellegrini, que ha culminat una gran remuntada en els metres finals i s'ha acabat penjant la medalla d'or.

Ledecky, que ha perdut la primera de les 13 finals que ha disputat en un campionat del món, ha acabat segona amb el mateix temps que l'australiana Emma McKeon, i han compartit la medalla de plata.

Setè rècord mundial, al relleu mixt 4x100 estils

El relleu mixt nord-americà de 4x100 estils, que aquest matí havia batut el rècord del món, ha tornat a rebaixar la plusmarca mundial durant la final (3:38.56), el setè que s'ha rebaixat en aquest Mundial de Budapest.
 
Els nord-americans han format amb Matt Grevers, Lilly King, Caeleb Dressel i Simone Manuel, mentre que aquest matí ho havien fet amb Ryan Murphy, Kevin Cordes, Kelsi Worrell i Mallory Comeford.

Anar al contingut