Zverev derrota Shapovalov i se cita amb Federer a la final de Mont-real (EFE)
Tenis

Federer-Zverev: l'experiència contra la joventut a la final del torneig de Mont-real

No ho tindrà fàcil Federer en una final en què s'enfrontarà a un jove valor a l'alça, l'alemany de 20 anys Alexander Zverev, que va derrotar el botxí de Rafael Nadal en el mateix torneig

Actualitzat

Roger Federer i Alexander Zverev disputaran la final del torneig de Mont-real. El suís segueix aspirant a recuperar el número u mundial i als 36 anys està exhibint el seu millor tenis. Ho va confirmar en les semifinals contra Robin Haase, a qui va eliminar en dos sets. El primer, per 6 a 3, i el segon, al desempat. Brillant temporada de Federer, que ja ha guanyat cinc títols aquest any, entre els quals dos dels grans, Wimbledon i Austràlia.

No ho tindrà fàcil Federer en una final en què s'enfrontarà a un jove valor a l'alça, l'alemany de 20 anys Alexander Zverev. El tenista d'Hamburg s'ha classificat després de superar el que havia estat la sorpresa d'aquest Masters 1000 de Mont-real, Denis Shapovalov. El canadenc, de només 18 anys, va ser capaç d'eliminar Rafael Nadal, però aquesta matinada s'ha vist superat per un Zverev molt efectiu en el seu primer servei. En tot just una hora i 43 minuts, l'alemany ha guanyat en dos sets, 6 a 4 i 7 a 5.

Anar al contingut