Tenis

Federer s'adjudica el Masters Series de Madrid i suma el desè títol de la temporada

Roger Federer continua sumant èxits aquesta temporada. El suís i número u del món s'ha adjudicat la victòria en el Masters Series de Madrid després d'imposar-se en la final al xilè Fernando González, per 7-5, 6-1 i 6-0, en 1 hora i 47 minuts de joc. Després d'un primer set molt igualat, Federer ha imposat la seva llei en els dos següents i ha esborrat el seu rival de la pista, que ha acabat jugant molt condicionat per una lesió muscular. Amb aquesta victòria, Federer ja suma 10 títols aquesta temporada i el seu regnat sembla incontestable.

Roger Federer ha conquerit el desè títol de la temporada i el número 43 de la seva carrera esportiva en imposar-se al xilè Fernando González per 7-5, 6-1 i 6-0 en la final del Masters Series de Madrid, després d'1 hora i 47 minuts de partit.

Federer ha basat el seu triomf en un servei molt sòlid, que no ha perdut en tot el partit, i no ha tingut problemes per imposar-se a un rival que només ha plantat cara en el primer set. Amb empat a un en el segon set, González ha desaparegut de la pista i Federer ha culminat la seva victòria guanyant 11 jocs consecutius.

El suís continua amb la seva exitosa temporada i ja suma 10 títols aquest any després de les seves victòries a Doha, l'Open d'Austràlia, Indian Wells, Miami, Halle, Wimbledon, Toronto, l'Open dels Estats Units i Tòquio, a més d'haver disputat quatre finals, entre elles la de Roland Garros, en què va ser derrotat per Rafa Nadal.