Federer i Djokovic, en una imatge d'arxiu
Tenis

Federer i Djokovic perden fent parella de dobles a la Laver Cup de tenis

El suís i el serbi han perdut per 6-7 (5), 6-3 i 10-6 davant Jack Sock i Kevin Anderson; Europa domina per 3-1 la Laver Cup davant la resta del món

Actualitzat

Ja ha començat la Laver Cup de tenis, una competició que enfronta un combinat de jugadors europeus amb un altre de la resta del món. L'equip europeu, capitanejat pel suec Björn Borg, ha començat amb bon peu la segona edició del torneig de tenis Laver Cup, que es disputa al United Center de Chicago, en avantatjar per 3-1 el combinat de la resta del món, que dirigeix el nord-americà John McEnroe.

La parella de dobles formada per Roger Federer i Novak Djokovic ha perdut per 6-7 (5), 6-3 i 10-6 contra la parella formada pel nord-americà Jack Sock i el sud-africà Kevin Anderson.

El primer set, molt renyit, se l'han emportat els europeus per 7-6 (5). Anderson i Sock han agafat les regnes a la segona mànega i s'han avançat amb un trencament de servei fins a emportar-se el partit.

La Laver Cup és un esdeveniment de tres dies que enfronta sis dels millors jugadors d'Europa contra sis dels seus rivals més importants de la resta del món. La primera edició, el 2017, es va jugar a la República Txeca, a l'O2 de Praga. Després del torneig d'aquest any, el del 2019 es disputarà al Palexpo de Ginebra del 20 al 22 de setembre.

Anar al contingut