Tenis

Federer guanya Ljubicic i de retruc classifica Nalbandian per a les semifinals

El suís Roger Federer ha aconseguit la seva onzena victòria davant el croat Ivan Ljubicic per 7-6 i 6-3, la vuitena consecutiva, i ha acabat com a líder del Grup Vermell de la Copa Masters de Xangai. En l'altre partit de la jornada, l'argentí David Nalbandian s'ha imposat al nord-americà Andy Roddick en dos sets, per 6-2 i 7-6 (4), i ha obtingut el pas per a les semifinals gràcies al triomf de Federer. Per Nalbandian, aquest ha estat un partit difícil, ja que ha saltat a la pista amb el sentiment de la tràgica notícia familiar que va saber ahir dimecres de la mort del seu fillol.

Federer no coneix la derrota

Amb la seva superioritat habitual, Federer ha sabut reaccionar a un "break" en el primer set, i ha trencat el servei de Ljubicic a continuació, per emportar-se el primer parcial en el desempat. L'helvètic ha sentenciat el matx amb el seu setè "ace", en una hora i 33 minuts.

Aquest triomf de Federer ha classificat David Nalbandian com a segon del Grup Vermell, en què l'argentí ja té rival en semifinals: el nord-americà James Blake, amb qui no s'ha enfrontat fins ara. Mentre que Federer ho farà amb el vencedor del partit de demà divendres entre Rafael Nadal i el rus Nikolay Davydenko.