Federer celebra la seva classificació per a la final (EFE)
Tenis

Federer es veurà les cares amb Wawrinka en la final del torneig d'Indian Wells

El tenista suís ha superat Sock en dos sets en un partit que ha durat 74 minuts. Wawrinka, tercer en l'ATP, s'enfrontarà amb Federer després de guanyar l'asturià Pablo Carreño.

El tenista suís Roger Federer ha tombat Jack Sock (6-1 i 7-6 (4)) en un partit que ha durat 74 minuts i s'ha classificat per a la final del torneig d'Indian Wells, primer Màsters 1000 de la temporada. Federer es veurà les cares amb el seu compatriota Stan Wawrinka en la final.

Federer, que disputarà així la seva setena final del torneig californià, on ja es va coronar en quatre ocasions (2004, 2005, 2006 i 2012), arriba al xoc amb Wawrinka sense haver cedit un sol set durant el campionat. Si Federer aconseguís el trofeu davant Wawrinka seria el número 90 de la seva carrera.

Federer, número 10 del món, ha sortit com una piconadora, letal amb el seu servei i magnífic des del fons de la pista, i s'ha anotat el primer set en 21 minuts. El seu rival ha donat el millor de si mateix en el segon set però no ha aconseguit donar la sorpresa en el "tie-break". Federer ha doblegat Sock les tres vegades que s'han enfrontat fins ara.

Wawrinka, tercer en el rànquing de l'ATP, no ha donat cap opció a l'asturià Pablo Carreño i l'ha guanyat per 6-3 i 6-2 en un partit que ha durat 64 minuts.

Carreño, que disputava per primera vegada una semifinal d'un Masters 1000, mai ha vençut en la seva carrera a un tennista del Top 10. Amb aquesta derrota l'asturià deixa una marca de 0 victòries i 15 derrotes contra aquests jugadors, havent guanyat únicament 3 dels 38 sets que ha disputat en aquests partits.