Tenis

Federer es classifica per a les semifinals del Masters 1000 de tenis de Madrid, on s'enfrontarà a David Ferrer

El tenista número u del món, Roger Federer, ja és a les semifinals del Masters 1000 de tenis de Madrid, on s'enfrontarà amb David Ferrer. El suís va derrotar amb força dificultats el letó Ernest Gulbis (3-6, 6-1 i 6-4). Rafael Nadal i Nicolás Almagro també es van imposar als seus rivals i s'enfrontaran entre ells per un lloc a la final.

Nadal, finalista de l'edició de l'any passat, ha derrotat el francès Gaël Monfils per 6 a 1 i 6 a 3, en un enfrontament que ha durat 1 hora i 17 minuts. Al davant hi tenia un tenista que, després d'una lesió a la mà, tot just disputava el seu primer torneig sobre terra aquesta temporada i ja ha fet prou arribant als quarts de final. Nadal ha fet un bon partit, el millor d'aquesta setmana, i ha dominat el joc des del primer moment davant d'aquest francès que havia estat campió del món junior. Si arriba a la final, el manacorí recuperarà el número dos del rànquing mundial.

A semis, Nadal s'hi trobarà Nicolás Almagro, a qui ha derrotat les cinc vegades que s'han enfrontat. Avui Almagro ha estat molt fort davant de l'austríac Jürgen Melzer, a qui ha superat per 6 a 3 i 6 a 1. Amb sis serveis directes i sense concedir ni una sola oportunitat de trencament, el murcià ha guanyat en menys d'una hora. Ser a semifinals significa per ell, de moment, el millor resultat de la temporada. Fins ara havia arribat a quarts de final a Acapulco, Miami i Munic.

David Ferrer va superar Andy Murray, tercer en el rànquing mundial. Ferrer va fer un partit gairebé perfecte de 2 hores i 15 minuts i va vèncer l'escocès amb parcials de 7-5 i 6-3. Finalment s'enfrontarà a Federer a les semifinals.