Roger Federer celebrant una victòria en una imatge d'arxiu (Reuters)
Tenis

Federer arriba a les semifinals de Xangai després d'eliminar Nishikori

El tenista de Basilea lluitarà demà per un lloc a la final contra el croat Borna Coric (19 del món), que avui ha aconseguit eliminar l'australià Matthew Ebden (número 51 del rànquing) després de guanyar-lo per 7-5 i 6-4.

Actualitzat

Roger Federer ha passat a les semifinals del Masters 1000 de Xangai després de guanyar el japonès Kei Nishikori (número dotze del món) per 6-4, 7-6 (4) en un partit molt disputat en què el nipó no l'hi ha posat gens fàcil al número dos del rànquing de l'ATP.

El partit entre Federer i Nishikori ha estat molt lluitat, fins que el japonès no ha pogut superar el "tie-break".

Una hora i 52 minuts amb dos sets plens de punts llargs i pilotes de "break". En el còmput general, Federer ha aconseguit salvar quatre de sis punts de servei, mentre que Nishikori n'ha salvat cinc de vuit.

Aquesta era la vuitena vegada que els dos tenistes s'enfrontaven des que el 2011 es van creuar per primera vegada a les pistes. Després del partit d'avui, ja són sis les victòries de Federer i dues les derrotes.

Nishikori, semifinalista del US Open i del torneig de Tòquio, se'n va de Xangai sense aconseguir la seva classificació per a les Nitto ATP Finals de Londres, una cosa que sí que ha aconseguit l'alemany Alexander Zverev, després de guanyar el britànic Kyle Edmund.

Zverev s'enfrontarà en semifinals contra l'altre gran favorit de la competició, el serbi Novak Djokovic (tercer del món), que ha aconseguit el bitllet per a la final després d'haver eliminat avui el sud-africà Kevin Anderson, número 8 del món.

 

Anar al contingut