Hoquei patins

FC Barcelona Lassa i Liceo de la Corunya es veuran les cares a les semifinals de la Copa del Rei d'hoquei patins

El Barça s'ha classificat per a les semifinals de la Copa superant el Voltregà per un clar 6 a 3. En l'altre partit de quarts de divendres, el Lloret no ha pogut superar el Liceo, que partia com a favorit del duel.

El FC Barcelona Lassa jugarà la semifinal de la Copa del Rei d'hoquei patins després de derrotat en el segon partit de quarts d'aquest divendres el Voltregà per 6 a 3. El seu rival serà el Liceo de la Corunya, que prèviament havia superat el Lloret per 3 a 1. Marc Gual ha fet el primer gol del Barça en el minut 3 amb un xut de cullera. Set minuts més tard Pau Bargalló ha anotat el 2 a 0 culminant un contraatac amb una definició suau i precisa. A 58 segons del descans Alabart ha aprofitat una falta directa per acostar el Voltregà en el marcador.

Els blaugrana han tornat a distanciar-se amb els gols de Matías Pascual en el minut 29 i de Pablo Álvarez en el 34. En el 42, en una falta directa, Lucas Ordóñez ha sentenciat amb el 5 a 1. Alabart (minut 44) i Xavi Crespo (minut 48) pel Voltregà, i novament Ordónez (minut 47) pel Barça han aconseguit la resta de gols.

El Liceo de la Corunya s'ha classificat per les semifinals de la Copa del Rey d'hoquei patins superant per 3 a 1 el Lloret. En el minut 9 Josep Lamas ha avançat els grans favorits del duel. Quatre minuts més tard Marc Coy, amb un fort xut llunyà, ha anotat el 2 a 0 pels gallecs, un gol que posava les coses molt difícils a l'equip català. En el minut 30 el Lloret ha aconseguit mantenir viva la seva il·lusió amb un gol de Marc Grau. En el minut 44 ha arribat el definitiu 3 a 1 amb el segon gol en el matx del capità del Liceo Josep Lamas.