Els capitans dels equips que disputaran la fase final de la Copa Catalunya
Futbol sala

FC Barcelona Lassa, FS Castellar, Santa Coloma i Manresa afronten avui les semifinals de la Copa Catalunya de futbol sala

Aquest vespre es disputen a Manresa les dues semifinals de la Copa Catalunya de futbol sala que enfrontaran el FC Barcelona Lassa amb el FS Castellar i el Catgas Santa Coloma amb el Manresa FS, amfitrió de la final a quatre.

Marc BéjarActualitzat

La Copa Catalunya de futbol sala viurà avui el seu penúltim capítol amb la disputa de les dues semifinals que tindran lloc al Nou Congost. El primer partit enfrontarà el FC Barcelona Lassa i el sorprenent FS Castellar a partir de les set de la tarda. La segona semifinal, que començarà a un quart de deu, citarà Catgas Santa Coloma i Manresa FS. Els quatre equips buscaran fer-se un lloc en la final de demà divendres, també al pavelló manresà.

El FC Barcelona Lassa afronta el duel en plena fase de preparació i després d'haver perdut una de les seves principal figures, Sergio Lozano. El jugador barcelonista va ser operat ahir d'un trencament del lligament encreuat del genoll dret que es va fer amb la selecció espanyola durant el Mundial disputat a Colòmbia aquest passat mes de setembre. Segons els pronòstics, el madrileny estarà uns sis mesos de baixa.

Per la seva banda, el FS Castellar arriba a terres bagenques amb la màxima il·lusió després d'haver superat sis eliminatòries contra equips de categoria superior i trencant tots els pronòstics. L'equip entrenat per Borja Burgos, que milita a la Tercera Divisió després de l'ascens de la passada temporada, encara el partit conscient de la dificultat, però sense renunciar a res.

Quan acabi la primera semifinal, Catgas Santa Coloma i Manresa FS saltaran a pista amb l'objectiu de buscar una plaça a la final de demà. Com en l'altre encreuament, el salt de categories entre tots dos equips és notori, però tant FS Castellar com l'amfitrió, l'equip manresà, intentaran complicar l'encontre als dos teòrics favorits, que militen a la Divisió d'Honor del futbol sala estatal. A més, l'entrenador dels bagencs, Jordi Rozas, ha destacat la motivació extra que suposa per al seu equip acollir aquesta final a quatre de la Copa Catalunya de futbol sala.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut