Els jugadors del filial sortint al camp del Cartagena (@fcbarcelona)
Futbol

FC Barcelona B: a 180 minuts de l'ascens

Els de Gerard López necessiten un bon resultat a domicili contra el Reial Racing Club per confirmar l'ascens a Segona Divisió A. El partit s'emetrà aquest diumenge, a les 18.00, en directe per Esport3. 

Actualitzat

El Barça B encara el partit d'anada de la tercera eliminatòria d'ascens a Segona A contra el Reial Racing Club molt motivat per tornar a casa amb un bon resultat de Santander i jugar-se l'ascens al Miniestadi el diumenge 25. El partit s'emetrà aquest diumenge, a les 18.00, en directe per Esport3.

Al davant, hi tindrà un Racing envalentit després d'eliminar el Villanovense remuntant l'eliminatòria diumenge passat a El Sardinero. Amb l'única baixa per lesió de l'exblaugrana Córcoles, el tècnic, Ángel Viadero, ha convocat 22 futbolistes, tots els disponibles de la primera plantilla. Els homes més perillosos són Dani Aquino i Abdón Prats, els seus davanters.

El tècnic blaugrana, Gerard López, ha destacat que "l'equip arriba amb molta il·lusió després del gran treball que ha fet tota la temporada" i ha afegit: "La clau serà mantenir la porteria a zero, com hem fet tantes vegades a la Lliga, i marcar. Marcar fora de casa és important. Hem d'intentar decidir la tendència de l'eliminatòria. Estic convençut que tot es decidirà al Mini".

La convocatòria per afrontar el partit és aquesta: Suárez, Varo, Puig, Palencia, Marlon, Borja López, Cucurella, Martínez, Fali, Gumbau, Sarsanedas, Kaptoum, Aleñá, Oriol Busquets, Perea, Marc Cardona, Dani Romera, Alfaro i Abel Ruiz.

Anar al contingut