Motociclisme

Faubel s'emporta el triomf als 125 cc del Gran Premi d'Alemanya i Viñales acaba tercer

Poques vegades es veu en una cursa de motociclisme que primer i segon entrin a la mateixa mil·lèsima, però això és el que ha passat a la prova de 125 cc del Gran Premi d'Alemanya, que s'ha endut Héctor Faubel entrant al mateix temps que Johann Zarco. Tot i que el francès ha estat el primer a celebrar la victòria, el primer lloc se l'ha endut finalment el pilot valencià per haver fet una millor volta ràpida que el seu oponent. Tercer ha entrat Maverick Viñales, que després d'una mala sortida ha aconseguit recuperar-se i fins i tot comandar la prova fins a la darrera volta, en què ha estat avançat per Faubel i Zarco.

Actualitzat
Nico Terol es manté com a líder de la categoria, tot i que aquesta vegada no ha pogut entrar a la lluita pel podi i s'ha hagut de conformar amb el quart lloc.

Maverick Viñales ha fet una mala sortida i ho ha pagat car. Després de la primera volta, el de Roses ja anava desè i s'havia decsonnectat del grup capdavanter. Li ha costat un terç de cursa reenganxar-s'hi. En una cursa molt viva, les alternatives han estat constants i Faubel, Gadea Efrén Vázquez i Nico Terol s'han anat rellevant al capdavant sense que cap d'ells aconseguís consolidar-se. El nivell d'exigència era tan alt que qualsevol error podia ser definitiu. Com la sortida d'Efrén Vázquez, que l'ha deixat sense opcions al podi. Viñales ha pogut tornar al paquet davanter i a falta de dotze voltes ha agafat les regnes de la cursa, tot i que no aconseguia desempallegar-se de Zarco i Faubel. En l'última volta, Viñales no ha pogut aguantar la pressió d'aquests dos pilots, que han hagut d'esperar el vídeo de l'arribada per saber qui dels dos havia guanyat.   


NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut