La tiradora Fátima Gómez no ha disputat la final femenina (Foto: @tiraora)
Tir olímpic

Fátima Gálvez abandona el Gran Premi Costa del Sol després d'una discriminació masclista

La tiradora ha denunciat a les xarxes socials que no la van deixar competir en la categoria absoluta, malgrat que no ho especificava cap reglament, i abandona la competició

Actualitzat

La tiradora Fátima Gálvez, guanyadora de dos diplomes olímpics, ha denunciat públicament el que ha considerat una discriminació masclista al Gran Premi Costa del Sol i ha acabat abandonant la competició com a mostra de disconformitat amb la decisió dels jutges.

Gálvez, registrada a la categoria femenina, va aconseguir el segon millor registre general, però malgrat tot no va poder competir en la final absoluta i va veure com els jutges la deixaven competir, únicament, a la final femenina. "El motiu que em van donar els jutges per excloure'm de la final general és una deliberació posterior a la meva participació, no una norma establerta abans de l'arrencada de la prova", assegura la tiradora.

"Després de la desagradable situació que m'he trobat en el Club de Tir Olímpic de Jarapalo [Màlaga], per la meva dignitat i la de les meves companyes, m'he vist obligada a renunciar a la competició, de la qual vaig marxar sense participar ni a la final general ni a la final de dones."

 

Anar al contingut