Fatih Terim ha dimitit com a seleccionador de Turquia (Reuters)
Futbol internacional

Fatih Terim dimiteix com a seleccionador de Turquia després de veure's involucrat en una baralla en un restaurant

El fins ara entrenador turc ha deixat el seu càrrec per haver agredit, suposadament, els empleats d'un restaurant a Esmirna, segons ha informat aquest dimecres la Federació del Futbol Turca (TFF) en un comunicat

Actualitzat

El seleccionador de futbol de Turquia, Fatih Terim, ha dimitit del seu càrrec enmig d'un escàndol per haver agredit, suposadament, els empleats d'un restaurant a Esmirna, segons ha informat aquest dimecres la Federació del Futbol Turca (TFF) en un comunicat.  

La nota assenyala que "des de fa un temps, s'intenta portar a l'opinió pública i els mitjans una guerra de desgast contra l'entrenador Fatih Terim i la Federació del Futbol Turca, amb diversos temes no relacionats amb el futbol". "Després de reunir-se, totes dues parts han arribat a la conclusió que és més saludable per a les dues si es separen", continua el text, fet públic al web de la TFF.

Terim, una de les llegendes del futbol turc, ha dirigit, des del 1993, quatre vegades la selecció nacional de Turquia, tres vegades l'equip del Galatasaray, així com el Milan i la Fiorentina. Famós per la seva actitud altiva, que li ha donat el malnom de "l'emperador", Terim està enmig d'un escàndol per agredir empleats d'un restaurant veí a l'establiment que té el seu gendre a Esmirna. El tècnic no va negar haver acudit amb els seus familiars a aquest local per venjar-se el que considerava "insults" dels empleats contra la germana del seu gendre.

Dies més tard, en una roda de premsa, Terim va justificar la seva acció per la seva posició de cap del clan familiar, que l'obliga a vetllar per l'honor de la família, sobretot si es tracta d'insults a una dona que, segons ell, s'havien repetit ja moltes vegades. "La pàtria és un gran valor per mi, el Galatasaray és un gran valor, però la família passa per davant de tot", va aclarir l'entrenador. "Ho faria una altra vegada", va concloure Terim en una actitud de desafiament davant les crítiques rebudes.

Anar al contingut