Girona

Farid Boulaya i Aleix Garcia, presentats com a nous jugadors del Girona

El francès assegura que espera arribar en poc temps al seu millor nivell, i el migcampista català afirma que estan davant una temporada il·lusionant i que poden donar una sorpresa

Actualitzat

El Girona continua presentant els seus nous fitxatges de cara a la temporada de la seva estrena a la Primera Divisió. Aquest dimecres, els ha tocat el torn a Farid Boulaya –mitjapunta francès procedent del Bastia– i Aleix Garcia –migcampista català cedit pel Manchester City.

Després d'una temporada en blanc per culpa d'una greu lesió, Boulaya ha dit: "espero arribar en poc temps al meu millor nivell. La participació en els partits serà la millor manera d'arribar-hi". "Espero ajudar al màxim l'equip marcant gols o fent que ho facin els companys. El futbol francès és molt més físic que el d'aquí, però m'hi adaptaré bé", ha afegit.

Per la seva banda, Aleix Garcia ha explicat que "intentaré fer una gran temporada per aconseguir que el Girona assoleixi els seus objectius". "Estem davant una temporada il·lusionant que pot ser important. Podem donar la sorpresa aquest any", ha assegurat.

Per últim, el migcampista d'Ulldecona ha confirmat que Pep Guardiola va ser clau per acceptar l'oferta del Girona. "Em va dir que l'opció de venir aquí era una bona oportunitat per continuar creixent", ha confessat.

Marc Muniesa, pròxim objectiu

El Girona segueix buscant futbolistes per reforçar l'equip. El club gironí espera poder anunciar ben aviat el fitxatge del central català de l'Stoke City anglès, Marc Muniesa.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut