Barça

Falten 100 dies exactes per a les eleccions a la presidència del Futbol Club Barcelona

Avui, 4 de març, falten 100 dies exactes per a les eleccions a la presidència del Futbol Club Barcelona, que es faran el 13 de juny. De moment hi ha 5 precandidats i es fa molt difícil fer algun tipus de pronòstic. El que passi d'aquí a final de temporada hi tindrà molt a veure.

Actualitzat
D'aquí a cent dies sabrem quina cara té el nou president del Barça. Segur, també, que el protagonista no serà Joan Laporta. Els Estatuts no li ho permeten. L'actual president s'ha postulat clarament a favor d'Alfons Godall, amic de la infància de Laporta i actual vicepresident del club.

Un altre vicepresident, Jaume Ferrer, també s'ha decidit a lluitar en la cursa electoral. Les discrepàncies han fet impossible una única candidatura continuista, cosa que evidencia la fractura interna de la junta directiva. També era a la comissió social del club, fins fa ben poc, Agustí Benedito.

I si mirem molt més enllà, hi ha l'exvicepresident esportiu Sandro Rosell. Ha confirmat que es presenta, però pensa continuar a l'ombra fins que comenci oficialment el procés electoral. El cinquè precandidat és Jaume Guixà, que ja ho havia intentat anteriorment.

La precampanya fa dies que dura i hi ha moltes incògnites, com ara qui encapçalarà la candidatura de la doble M, Minguella-Medina. I quin paper tindrà finalment l'exvicepresident Ferran Soriano? Complirà la seva paraula Charly Rexach, ara que ja hi ha més de cinc mil peticions populars perquè es presenti?

El desenllaç final de tot plegat, el 13 de juny.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut