Espanyol

Facundo Roncaglia és presentat com a nou jugador de l'Espanyol a l'estadi de Cornellà-el Prat

Operaris amunt i avall, gent fent feina aquí i allà, sensació de provisionalitat, olor de nou. Així s'ha presentat l'últim fitxatge de l'Espanyol, Facundo Roncaglia. I és que tot estar per estrenar a l'estadi de Cornellà-el Prat. Roncaglia té 22 anys, ve cedit pel Boca Juniors i juga de central. Una posició on tindrà una dura competència amb Jarque i Pareja. El cinquè fitxatge de l'Espanyol només espera ara poder estrenar el nou estadi aquest diumenge.

Actualitzat
El jugador argentí ha assegurat que arriba al conjunt català "amb moltes expectatives" i amb excel·lents referències del seu nou equip, del qual ha destacat la seva manera d'eludir el descens a Segona la temporada passada. "Vaig poder veure alguns partits del curs anterior i encara que l'equip ho tenia complicat, em va agradar molt com es va salvar i el comportament de l'afició", ha comentat Roncaglia.

Disposat a "sumar i fer les coses bé", Roncaglia confia que la seva adaptació a l'equip, un dels més "argentinitzats" de Primera, sigui fàcil. "Suposo que se'm facilitarà l'adaptació per això i perquè és un gran grup, està molt unit", ha dit.

El secretari tècnic de l'Espanyol, Ramon Planes, ha informat a més que les negociacions per a la cessió del migcampista argentí Román Martínez al Tenerife estan ja "en la recta final".
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut