Lin celebra un gol en una imatge d'arxiu (Foto: twitter @FCBfutbolsala)
Futbol Sala

Fàcil victòria del FC Barcelona Lassa i remuntada èpica del Catgas Energia

Els dos equips catalans de la Lliga Nacional de Futbol Sala han jugat aquest divendres. Mentre que els blaugrana han resolt sense problemes el seu compromís, els colomencs han hagut de suar fins al final per puntuar

El FC Barcelona Lassa ha guanyat 3 a 7 a la pista del Jaén. Els barcelonistes han deixat el partit resolt en la primera meitat. Amb gols d'Aicardo, Dyego, Lin i Bateria, els de Marc Carmona han marxat al vestidor amb un resultat d'1 a 4. Només començar la segona part, Wilde ha fet l'1 a 5.

El mateix Wilde i novament Bateria han aconseguit dos gols més per als blaugrana en només mig minut aprofitant que els de casa s'han posat amb porter jugador. A 6 minuts del final, Dani Martín ha fet el definitiu 3 a 7. En el tram final, el Barça ha sabut controlar el joc per evitar-se més ensurts.

La remuntada del Catgas

El Catgas Santa Coloma ha remuntat un partit a casa davant l'UMA Antequera que se li havia complicat molt per acabar empatant a 6. Els catalans s'han avançat amb un gol de Rafa López, però al descans han arribat perdent 1 a 4 després de desaprofitar algunes ocasions de gol i veure com el rival estava molt encertat.

En la represa, el porter visitant Varela ha aturat un penal a Dani Salgado. Quan Tete ha marcat l'1 a 5, Xavier Passarrius s'ha decantat pel porter jugador. Rafa López ha fet el 2 a 6, però, tot seguit l'Antequera ha tornat a marcar. Rafa López i Dani Salgado han reduït diferències. En els últims dos minuts, novament Rafa López i finalment, al límit del temps, Corvo han firmat el definitiu empat.