El Fraikin ha guanyat el partit després d'una segona part espectacular (arxiu)
Handbol

Exhibició del Fraikin Granollers contra el Port Sagunt (35-20)

Els vallesans, que han arribat al descans guanyant només de tres, han sortit molt endollats en la segona part i han acabat guanyat de 15 gols

Després dels problemes que va tenir el Fraikin BM Granollers per guanyar el seu primer partit a casa contra l'Ángel Ximénez Puente Genil, l'equip de Carlos Viver ha estat molt més resolutiu davant el Port Sagunt. Els vallesans no han donat cap opció al seu rival de guanyar després d'una segona meitat espectacular (35-20).

El Fraikin Granollers ha destacat per la seva forta defensa i per l'encert ofensiu. L'equip de Viver ha arribat al descans guanyant només de tres gols (14-11). Els primers minuts del segon temps han estat claus per engreixar el marcador, gràcies a un parcial de 21-9. Al final un espectacular 35-20, molt merescut pels de Viver.