Bàsquet

Exhibició de Marc Gasol en el triomf dels Memphis Grizzlies sobre els Dallas Mavericks (96-91)

El pivot català confirma el seu espectacular inici de temporada amb un nou doble-doble: ha anotat 25 punts i ha capturat 13 rebots en el triomf dels Grizzlies sobre els Mavericks

Actualitzat

Marc Gasol ha començat la temporada en plena forma, com ho demostra un nou doble-doble en la victòria dels Memphis Grizzlies sobre els Dallas Mavericks (96-91). El pivot de Sant Boi de Llobregat ha anotat 25 punts i ha capturat 13 rebots per als Grizzlies, i s'ha vist molt ben acompanyat pel base Mike Conley (22 punts) i l'aler Tyreke Evans (19). D'aquesta manera, els Grizzlies sumen 3 victòries en 4 partits per continuar en els llocs capdavanters de la Conferència Oest. 

Els Clippers mantenen l'invicte

Ara mateix només queden 2 equips que no coneguin la derrota a l'NBA, els dos a l'Oest: els San Antonio Spurs de Pau Gasol i els Los Angeles Clippers, que aquesta passada nit han suat per imposar-se als Portland Trail Blazers (103-104) gràcies a un triple sobre la botzina de Blake Griffin.

És clar que el premi a la productivitat individual de la nit és per a DaMarcus Cousins, que visitava amb els New Orleans Pelicans la pista de Sacramento (106-114). "Boogie" Cousins ha estat implacable amb el seu exequip: 41 punts i 23 rebots ell solet, aprofitant que Anthony Davis tenia descans.  

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut