Sergi Roberto i Aday disputen una pilota sobre l'atenta mirada de Pablo Machín (Reuters)
Futbol

Exhaurides en menys d'una hora les entrades del Girona - Reial Madrid de Lliga

Montilivi s'omplirà de gom a gom per animar el Girona davant del Reial Madrid en un partit en què l'equip buscarà sumar algun punt per allunyar-se de la zona de descens

Manel PriegoActualitzat

El Girona ha posat a la venda aquest matí prop de 3.000 entrades per al partit del 29 d'octubre contra el Reial Madrid. L'expectació per jugar contra el vigent campió d'Europa ha estat tan alta que en menys d'una hora s'han esgotat totes les entrades. De la mateixa manera que va passar amb la visita del Barça, s'espera que Montilivi torni a emplenar les 13.000 localitats del seu estadi.

Abans de rebre al Reial Madrid, el Girona jugarà aquest dijous 19, a Llagostera, el partit de Copa Catalunya; dilluns 23 visita la Corunya per jugar contra el Deportivo en la novena jornada de lliga, i dijous 26 rebrà al Llevant en el primer partit dels setzens de final de la Copa del Rei.

Bernardo Espinosa: "Hem de seguir mostrant la mateixa ambició"

El Girona només ha sumat dos punts dels últims 18 possibles, però l'equip gironí té clar que la fórmula actual és la correcta per aconseguir la permanència i que la clau és "seguir mostrant la mateixa ambició", segons el central colombià Bernardo Espinosa. "No hem de mirar la samarreta que porta el rival, hem de seguir mostrant la mateixa mentalitat d'anar a pel partit des del primer minut", ha assenyalat a EFE.

Segons el central, el fet que l'equip es trobi molt a prop del descens s'explica per la seva poca contundència en defensa i la manca d'encert davant la porteria rival. "Estem competint bé, tant a Montilivi com fora, però l'efectivitat dins de les àrees és el que defineix el futbol, sobretot a Primera Divisió, així que hem d'aprendre dels errors i seguir millorant en aquests aspectes", ha indicat.

Anar al contingut