Barça

Evarist Murtra escriu una carta parlant de la querella de Roures a Rosell

L'exdirectiu del FC Barcelona ha volgut dir-hi la seva en el conflicte entre el president de Mediapro, Jaume Roures, i l'expresident del Barça Sandro Rosell

Murtra i Rosell en una imatge d'arxiu

L'exdirectiu del FC Barcelona Evarist Murtra també ha volgut parlar sobre la denúncia que Jaume Roures ha presentat contra Sandro Rosell. El president de Mediapro ha denunciat Rosell per un delicte continuat de revelació de secret empresarial, contra la intimitat de Roures i un delicte continuat de furt agreujat.

Murtra no se n'ha volgut mantenir al marge i ha escrit una carta donant el seu punt de vista sobre la complicada situació: "no tinc cap interès a veure'm implicat en aquest assumpte", i afegeix que "el que va fer el senyor Rosell és deplorable". L'exdirectiu del Barça assegura que "tampoc entenc per què el senyor Roures ha trigat tant a fer aquesta denúncia, mentre seguia com a principal operador del club".

Murtra assenyala també que "ja que està tot clar i contestat, em centro en el partit de diumenge a les 12. I passo de tot el que no sigui això". "Sóc una persona molt avorrida, mai m'he querellat contra ningú, i, en cas de dubte, el millor és fer sempre el que sigui millor per al Barça".

El club blaugrana ja es va manifestar "aliè als fets" que han motivat la denúncia de Jaume Roures i, per tant, sol·licitarà l'arxivament del cas en tots els aspectes que afecten el club. El Barça ha exigit "respecte pels expresidents i per la presumpció d'innocència dels dos extreballadors de l'entitat"

NOTÍCIES RELACIONADES