Euskadi goleja la Sèrbia de Clemente (4-0) i València guanya el Perú (3-1)

En una jornada amb tres partits de seleccions, Euskadi ha golejat a San Mamés la Sèrbia de Javier Clemente per 4-0 amb gols de Yeste, de penal, Urzaiz, Sarriegi i Uranga. La selecció valenciana ha superat la del Perú per 3-1, després de remuntar el gol inicial dels sud-americans. Natalio, Libero i Redondo han capgirat el resultat i han donat la victòria al combinat valencianista. A Sevilla, Andalusia ha derrotat el combinat israelianopalestí també per 3-1.

Euskadi, 4 - Sèrbia, 0

El combinat basc s'ha imposat al balcànic gairebé sense pitjar l'accelerador i gràcies a la contundència mostrada davant del porter Avramov. En el minut 30, un penal ingenu de Duljaj ha canviat el ritme del partit. El capità serbi ha agafat la pilota a terra com si fos un porter i l'àrbitre ha assenyalat la pena màxima. Fran Yeste ha estat l'encarregat de transformar-la i ha inaugurat el marcador. Vuit minuts després, Urzáiz ha fet el segon en una de les seves potents rematades de cap després d'una centrada d'Etxeberria. Sarriegi ha marcat el 3-0 després d'una assistència de Xabi Prieto i Gari Uranga ha tancat la golejada en aprofitar una nova errada de la defensa rival. Amb el matx decidit, la nombrosa afició de San Mamés ha aclamat Javier Clemente, a qui encara agraeixen que la temporada passada evités el descens de l'equip biscaí.

València, 3 - Perú, 1

Al Martínez Valero d'Elx, la selecció valenciana s'ha imposat al Perú per 3-1. I això que els valencianistes han vist com els peruans s'avançaven amb un gol de Palacios en el minut 11, i, posteriorment, en el 34, César Arzo era expulsat. Però en la segona part, el panorama ha canviat totalment amb una selecció valenciana molt més ofensiva. En el minut 52, Natalio ha aconseguit l'empat i un minut després ha arribat el gol de Líbero. La victòria dels valencians s'ha confirmat en el minut 77, quan Redondo ha marcat el 3-1 en rematar una centrada de Xisco.

Andalusia, 3 - Combinat Palestina-Israel, 1

A l'Estadi Olímpic de La Cartuja a Sevilla, la selecció andalusa ha derrotat un combinat de jugadors israelians i palestins per 3-1. Els dos primers dels andalusos els ha marcat Güiza. El primer, tot just començar el partit, en el minut 5 i el segon, en el 22. A tocar del descans ha arribat el gol visitant, marcat per Saban. Ja a la segona part Alfaro ha aconseguit el 3-1 definitiu en el 69.