Copa del Rei

Eusebio veu l'eliminatòria molt oberta i no descarta que la Reial Societat deixi el Barça fora de la Copa

L'entrenador de l'equip guipuscoà admet que jugar al Camp Nou contra el Barça serà molt difícil, però veu possibilitats reals de classificar-se

Actualitzat

L'entrenador de la Reial Societat, Eusebio Sacristán, no vol fer cas de les estadístiques i es mostra confiat en les possibilitats de la Reial Societat per capgirar el 0-1 del partit d'anada i classificar-se per a les semifinals de la Copa davant del Barça.

Després de les victòries davant del Màlaga i del Celta de Vigo, l'entrenador dels bascos considera que: "El nostre moment és bo. Estem treient bons resultats en les darreres setmanes". Per això, el tècnic es mostra convençut que la Reial Societat sortirà al Camp Nou a donar-ho tot per assegurar-se que l'eliminatòria es decanta al seu favor: "La Copa és una competició que ens motiva molt i la plantilla es vol classificar".

Després de la dosi de motivació, Eusebio toca de peus a terra i admet que el partit contra el Barça serà dels més difícils de la temporada, per això creu que la Reial Societat, que sap molt bé què és crear problemes i fer naufragar els blaugranes, ha de "fer un partit molt complet en totes les línies" si vol tornar cap a Sant Sebastià amb la classificació a dins de la maleta.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut