Eusebio Sacristán respira tranquil amb la victòria del Barça B sobre el Recreativo (3-1)

El Barça B ha pogut tallar amb un triomf davant el Recreativo (3-1) una sèrie de quatre derrotes consecutives. Aquest resultat dóna aire al discutit tècnic Eusebio Sacristán. Munir ha baixat del primer equip per ajudar el filial blaugrana

Munir ha jugat contra el Recreativo el seu segon partit de la temporada amb el F. C. Barcelona B. El primer dels dos va ser aprofitant una aturada de la Primera Divisió a causa del calendari de seleccions. Aquest segon ha coincidit amb un partit del primer equip. El davanter no ha estat castigat per Luis Enrique ni ha baixat en busca de minuts, sinó que ha estat posat a disposició del tècnic Eusebio Sacristán per redreçar la trajectòria d'un equip que fins diumenge havia sumat 6 dels últims 33 punts en joc i es trobava en posicions de descens a Segona B.

Els blaugrana no han tingut gaires ocasions en la primera meitat, més enllà d'un xut de falta de Grimaldo que ha marxat fora i una rematada de Sandro en un córner just abans del descans que ha obligat el porter del Recre a fer una bona intervenció. Munir se l'ha vist molt poc en aquests primers 45 minuts. Juan Cámara ha marcat el primer gol del partit pels d'Eusebio en el minut 4 de la segona meitat, amb un fort xut des de fora de l'àrea. La jugada l'ha iniciada Munir, que ha demostrat la seva qualitat protegint la pilota davant dos contraris.

En el minut 58 una centrada de Sandro no ha trobat rematador després de passejar-se per davant la porteria. En la continuació de la jugada l'àrbitre ha vist penal en una caiguda de Dongou. Sandro ho ha aprofitat per marcar el 2 a 0. Cámara ha marcat el seu segon gol de la nit en el minut 85 aprofitant una assistència de Munir. Pedro Ríos ha aconseguit el gol dels andalusos un minut més tard. Amb aquests tres punts el F. C. Barcelona B supera un rival directe en la lluita per evitar el descens a Segona B.