Girona

Eusebio Sacristán: "Hem de definir millor la nostra proposta"

Després d'encaixar la tercera derrota de la temporada en perdre contra l'Eibar, el tècnic del Girona ha reconegut que a l'equip li falta una idea més clara del "camí que vol seguir"

Actualitzat

Després d'encaixar la tercera derrota de la temporada en perdre contra l'Eibar (2-3), Eusebio Sacristán ha reconegut que el seu equip ha de "definir millor" la seva proposta, "perquè els jugadors ho tinguin tot més clar sobre el terreny de joc, se sentin més còmodes i amb més solidesa".

"Encara ens falta una miqueta per acabar de convèncer els jugadors del camí que volem seguir", ha afegit el tècnic, que en aquestes primeres jornades ha anat alternant el 3-5-2 amb el 4-3-3 que ha utilitzat aquest dissabte.

Qüestionat per les paraules de José Luis Mendilibar, que uns minuts abans havia afirmat que el partit havia estat "un circ" per culpa del VAR, Eusebio s'hi ha mostrat en desacord:

"Cal aprofitar aquesta tecnologia pel bé del futbol i ens hi hem d'adaptar. No penso si ens ha beneficiat o perjudicat. Només en el que ha de fer el meu equip per aconseguir més bons resultats."

En referència al partit, Eusebio ha reconegut que l'Eibar havia sabut aprofitar-se "dels dubtes" del seu equip, però també ha destacat "la reacció del segon temps":

"Hem corregit algunes coses que ens han servit per tenir més control i hem tingut opcions perquè el partit es decantés del nostre costat."

Després de la derrota, Eusebio confia aprofitar la parada pels compromisos de les seleccions:

"Ara tindrem temps per treballar a consciència a seguir millorant el nostre joc i aixecar-nos com més aviat millor d'aquesta derrota."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut