Girona

Eusebio: "Hem de gestionar els recursos que tenim de la millor manera possible"

El tècnic del Girona admet que prepara alguns canvis per afrontar la visita del Betis a Montilivi i que l'empat al Camp Nou els ha servit per reforçar l'autoestima i la confiança

Actualitzat

El Girona tancarà la sisena jornada de Lliga rebent el Betis a Montilivi. L'entrenador gironí, Eusebio Sacristán, ha assegurat en la roda de premsa prèvia que van sortir molt reforçats del Camp Nou i ha destacat l'eficàcia golejadora de l'equip.

"Afrontem el partit amb la responsabilitat que pertoca per aconseguir els tres punts. Ens aniria molt bé continuar sumant punts després del bon resultat al Camp Nou. Anirà molt bé per reforçar la moral però res més que això, és molt aviat. El campionat acaba de començar."

Eusebio ha volgut treure importància a la bona classificació de l'equip gironí després de cinc jornades i ha admès que prepara alguns canvis perquè d'aquí dos dies tenen un altre partit.

"Estem centrats en el partit del Betis però d'aquí poc més de dos dies en tenim un altre. Hem de gestionar els recursos que tenim de la millor manera possible. És aviat per valorar els punts que portem tot i que sempre és bonic veure't amunt en la classificació. Ens hem enfrontat amb rivals potents i hem competit molt bé".

Per últim, el tècnic del Girona ha elogiat el bon inici de temporada de Stuani, a qui el club està preparant una millora de contracte.

"Stuani és un jugador molt important per al Girona. És una referència en el joc ofensiu i molt compromès en tasques defensives. Exerceix un lideratge molt important dins de la plantilla."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut