Golf

Europa i la resta del món s'enfronten als Estats Units en la 135a edició de l'Open britànic de golf

Els golfistes europeus i de la resta del món afronten l'Open britànic de golf, que torna al Royal Liverpool de Hoylake, 39 anys després, amb la intenció de frenar l'hegemonia nord-americana. Tiger Woods defensarà el titol aconseguit l'any passat al camp de Saint Andrews, on es va imposar per cinc cops a l'escocès Colin Montgomerie. Juntament amb Woods, Nick Faldo i Phil Mickelson completen el quadre d'estrelles americà. Els favorits europeus són Vijay Singh, David Howell, Ernie Els i el propi Montogmerie.

Actualitzat

Sis espanyols buscaran la glòria

Severiano Ballesteros, José María Olazábal, Sergio García, Miguel Ángel Jiménez, Gonzalo Fernández-Castaño i Carlos Rodiles són els sis representants espanyols en l'Open britànic de golf. "Seve" Ballesteros, guanyador en tres ocasions del British (1979, 1984 i 1988), s'havia perdut les tres últimes edicions per decisió pròpia.

El primer dels espanyols a sortir al camp dijous serà el castellonenc Sergio García, que compartirà recorregut amb l'anglès Paul Casey i el nord-americà Fred Couples.
Txema Olazábal, amb vint participacions, és el golfista espanyol dels sis que més vegades ha actuat en l'Open britànic de golf.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut