Golf

Europa culmina una remuntada històrica en l'última jornada i revalida la victòria a la Ryder Cup

Europa ha revalidat la victòria a la Ryder Cup de golf. L'equip europeu, que afrontava l'última jornada amb un 10 a 6 advers, ha culminat una remuntada històrica davant els Estats Units i a domicili per adjudicar-se el títol per 13'5 a 14'5. L'alemany Martin Kaymer ha donat el punt decisiu per als europeus, que han guanyat 8 dels 12 partits individuals.

Actualitzat
Europa ha revalidat la victòria a la Ryder Cup de golf. L'equip europeu, que afrontava l'última jornada amb un 10 a 6 advers, ha culminat una remuntada històrica davant els Estats Units i a domicili per adjudicar-se un títol que tenia molt coll amunt. L'alemany Martin Kaymer ha donat el punt decisiu per als europeus, que han guanyat 8 dels 12 partits individuals.

Guardiola anima Europa

Pep Guardiola ha aprofitat el diumenge per anar a l'estat nord-americà d'Illinois, on s'hi està disputant la Ryder Cup de golf, per animar el conjunt europeu. L'extècnic del Barça s'hi ha desplaçat amb la seva família –la seva dona i els tres fills– i s'ha fotografiat amb alguns membres de l'equip, com el capità José Maria Olazábal. Guardiola, que des de fa molts anys és aficionat al golf, ha vist bona part de l'última jornada al costat de Miguel Ángel Jiménez, assistent del capità europeu.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut