Futbol

Eto'o serà el jugador més ben pagat del planeta a l'Anzhi rus, on cobrarà 20 milions nets

Samuel Eto'o deixarà aquest dimarts de ser jugador de l'Inter. El camerunès, de 30 anys, fitxa per l'Anzhi de Rússia, on cobrarà la xifra espectacular de 20,5 milions d'euros nets per temporada. Per tant, es convertirà en el jugador més ben pagat del planeta. L'exblaugrana firmarà per tres temporades amb el club rus, on coincidirà amb l'exmadridista Roberto Carlos, l'ex del Chelsea Zhirkov i el davanter brasiler Diego Tardelli.

Actualitzat
La comitiva de l'Anzhi de Makhatxkalà arriba aquest dimarts a Milà, per enllestir els serrells i fer oficial l'acord. Vint milions i mig d'euros nets durant tres temporades. Ningú, cap futbolista, ha cobrat mai tants diners de fitxa anual. Alguns hi arriben perquè hi sumen ingressos publicitaris, però, limitant-nos només a la fitxa del club, el de Samuel Eto'o serà el salari més alt del futbol mundial.

La culpa la té Suleyman Kerimov, l'empresari propietari de l'Anzhi. Segons la revista Forbes té la fortuna número 118 del món, valorada en 5.500 milions d'euros. I des del mes de gener, l'està invertint a l'Anzhi. Kerimov va néixer a la república del Daguestan, al Caucas, i Majachkalá n'és la capital. Per això ha volgut destinar tants diners a fer-hi un equip competitiu. Abans d'Eto'o hi han arribat altres futbolistes de renom. Per exemple, el lateral brasiler Roberto Carlos, que amb 38 anys encara corre per la banda. També l'ex del Chelsea Zhirkov i el davanter brasiler Diego Tardelli.

Eto'o viurà a Moscou, com la resta de la plantilla. De fet només viatjarà a Makhatxkalà per jugar els partits. Tindrà a la seva disposició un avió privat per visitar la seva família. De tot i més per a un Samuel Eto'o que cobrarà el doble que Leo Messi, 20,5 milions d'euros.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut