Actualitat blaugrana

Eto'o i Deco diuen que no eren conscients de l'amonestació, però Rijkaard ho desmenteix

Deco i Eto'o es perdran el partit de dimecres al Bernabéu i, per tant, no hauran de fer el passadís d'honor al campió. Tant el protuguès com el camerunès van veure una targeta groga en el partit contra el València, que els impedeix jugar el pròper partit al Bernabéu. Partit en què l'equip blaugrana haurà de fer el passadís al Reial Madrid, com a campió de Lliga. Tots dos jugadors van assegurar que no sabien que la targeta els provocava la sanció, però Frank Rijkaard ho va desmentir poc després. El tècnic va assegurar que els va avisar abans del partit.

Actualitzat

Tant el camerunès com el portuguès van assegurar que desconeixien que estaven amonestats de suspensió, cosa que no coincideix gens amb la versió de Frank Rijkaard. Eto'o va insistir que no sabia que si veia una targeta groga no podria jugar dimecres i, a més, va explicar que ell no mereixia aquesta targeta. El davanter va dir que sentia ràbia per no poder jugar.

Deco, en unes declaracions a TV3, també va assegurar que desconeixia que no podria jugar contra el Reial Madrid en cas de ser amonestat. Va explicar que va saber la notícia durant el descans, quan ja havia vist la cartolina groga.

Aquestes versions no són coincidents amb la del tècnic Frank Rijkaard. L'entrenador holandès va qualificar de "llàstima" les targetes a Deco i Eto'o, que els obligaran a perdre's el partit del Bernabéu. "Segurament els trobarem a faltar", va pronosticar, abans de negar que els jugadors desconeguessin el fet que una targeta els apartava del clàssic. "Això no és veritat, sí que ho sabien", va sentenciar.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut