Futbol

Eto'o demostra haver-se adaptat perfectament a l'Inter i ja és el nou ídol de l'afició "nerazzurra"

Guanyar la final de la Champions al Santiago Bernabéu i contra el Reial Madrid. Aquest és el somni de tot culer. Un camí que comença aquest dimecres a Milà, contra l'Inter, el rival més difícil d'aquesta fase de grups. Serà el retrobament de Samuel Eto'o amb el Barça. El camerunès s'ha adaptat plenament al conjunt que dirigeix José Mourinho marcant golassos amb els quals s'ha posat l'afició a la butxaca. L'Eto'omania ja és tota una realitat a Milà.

Actualitzat
Costa trobar un nen interista que no llueixi a la samarreta el nom d'Eto'o amb el número 9. José Mourinho ha renovat mig equip, però és el camerunès qui centra la il·lusió del nou projecte de la família Moratti. Gols tan espectaculars i valuosos com el diumenge contra el Parma han fet que Eto'o, en quatre dies, s'hagi posat tothom a la butxaca.

Milà és ara la casa d'Eto'o, però abans va ser la casa d'Ibrahimovic durant tres anys. No hi haurà homenatges ni cap gran xiulada. Els aficionats de l'Inter creuen que la millor manera de rebre l'estrella sueca és amb indiferència.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut