Barça

Eto'o demana una prima d'uns 5 milions d'euros per marxar i el Barça es nega a donar-li ni un euro

Zlatan Ibrahimovic es podria convertir avui en el nou jugador del Barça. L'operació està pendent de l'acord definitiu perquè Eto'o es desvinculi del club blaugrana. El camerunès demana una prima d'uns 5 milions d'euros per anar-se'n, que se sumarien als 45 que ha de cobrar l'Inter. El Barça, però, es nega a pagar ni un sol euro al davanter, i així ho ha fet saber al seu representant. Cal tenir en compte que Eto'o passaria de cobrar 6 milions d'euros al Barça als 10 que li ofereix l'Inter. Els dirigents blaugrana esperen una resposta d'Eto'o durant el dia d'avui. Ibrahimovic també espera notícies.

Actualitzat
Tothom pendent d'Eto'o

Samuel Eto'o i l'Inter de Milà ja han arribat a un principi d'acord pel qual el camerunès percebrà 10 milions d'euros per temporada, més primes fins al 2014. L'acord es va aconseguir en la reunió que van mantenir ahir a Milà el representant del jugador, Josep Maria Mesalles, i la directiva del club "nerazzurro", i que les primes estaran lligades als resultats aconseguits per l'equip, i no als gols marcats.

Mesalles va tornar a la nit per tractar amb el Barcelona l'últim detall per al traspàs d'Eto'o a l'Inter, una prima d'entre tres i quatre milions que el davanter reclama per a la seva sortida de l'equip català.

Pel que fa a la cessió del bielorús Aleksandr Hleb, el seu agent, Maurizio Gaudino, ha assegurat que ningú li ha comunicat res en relació amb l'Inter. "Deuen estar parlant els dos clubs", ha precisat Gaudino en unes declaracions publicades pel diari digital "Calciomercato.it", i ha afegit que "és obvi" que Hleb "no és feliç" a Barcelona. Pel migcampista, "l'Inter representa un destí desitjat", segons el seu representant.

Ibrahimovic es lesiona

Mentrestant, Zlatan Ibrahimovic s'ha lesionat a la mà esquerra durant un partit amistós celebrat a Los Angeles (EUA) contra el Chelsea, que ha acabat amb victòria de l'equip anglès per 2-0. El suec haurà de sotmetre's a una radiografia en les pròximes hores per determinar el diagnòstic. Ibrahimovic ha hagut de ser atès al camp pels metges de l'equip milanès, que li han embenat la mà.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut