Barça

Eto'o assegura que ja té decidit què farà l'any que ve però prefereix guardar silenci

A més de marcar els gols del Barca al Ruiz de Lopera, Samuel Eto'o és protagonista també de la portada de la revista francesa "Sport Week", en què el camerunès ha parlat sobre el seu futur. En una entrevista en exclusiva, el davanter anuncia que ja té decidit què farà quan l'any que ve acabi el contracte amb el Barça. De moment, però, prefereix guardar silenci. Eto'o també deixa clar que l'equip del seu cor és el Mallorca i diu, textualment, que "treballa per al Barça".

Actualitzat
La revista també destaca que Eto'o va refusar fer-se la sessió fotogràfica amb la samarreta blaugrana. A més, segons el jugador, no entén aquells que fan un petó a l'escut quan celebren un gol. El "pichichi" de la Lliga, que amb 23 dianes encapçala també la classificació de la Bota d'Or com a màxim golejador europeu, també admet a l'entrevista que té passions tan curioses com ara fer col·lecció telèfons mòbils. El camerunès assegura tenir-ne uns 400.

L'equip descansa dos dies

Després de l'empat al camp del Betis, Josep Guardiola ha concedit dos dies de festa a tots els jugadors, que no es reincorporaran als entrenaments fins al pròxim dimarts a la tarda. L'equip acumula des de fa setmanes molts partits de Lliga, Copa del Rei i amistosos de seleccions, i per això el tècnic blaugrana ha decidit donar descans a la plantilla.

Els jugadors estan citats dimarts a les 18.00 h per començar a preparar el pròxim partit contra l'Espanyol. El derbi, que es disputarà al Camp Nou dissabte a les 20.00 h, serà el quart enfrontament amb els blanc-i-blaus de la temporada -van quedar emparellats als quarts de final de la Copa del Rei- amb un balanç de dues victòries del Barça i un empat.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut