Esther Guerrero, comandant la seva prova juntament amb l'escocesa Laura Muir, plusmarquista europea (EFE)
Atletisme

Estela García passa a les semifinals dels 200 metres i Esther Guerrero, a la final dels 1500

La velocista vilanovina ha estat repescada després de quedar inicialment fora de les semifinals. Als 1.500, Guerrero també ha passat per temps

Actualitzat

L'atletisme català tenia dues representants en les preliminars dels 200 metres femenins de l'Europeu d'atletisme, que han competit amb un resultat agredolç. 

La cara ha estat per a Estela García, que s'ha classificat per a les semifinals de forma molt justa. Quarta a la seva sèrie -passaven les tres primeres-, la velocista de Vilanova i la Geltrú ha marcat 23,64 quan en un primer moment el temps de tall s'havia establert en 23,60. Però l'organització, al cap d'una estona, ha decidit repescar cinc atletes per temps enlloc de tres, i això ha donat a Garcia l'oportunitat de disputar les seves primeres semifinals en la seva quarta participació en uns Europeus.     

Menys sort ha tingut Jaël Bestué, debutant en uns Europeus als 17 anys, i que ha acabat setena de la seva sèrie amb un 23,92

Esther Guerrero passa patint

L'altre nom propi de la matinal ha estat Esther Guerrero, que ha accedit a la final dels 1.500 metres. L'atleta banyolina ha anat comandant la seva sèrie, però ha patit en els últims 50 metres i, al final, ha quedat cinquena amb 4.10,14 quan passaven automàticament les quatre primeres.  Guerrero, que habitualment corre els 800 metres i s'ha passat als 1.500, ha hagut d'esperar als temps de l'altra sèrie per saber que correrà a la final de diumenge.  

Salas, eliminat a la perxa

Dídac Sala, per la seva banda, ha quedat lluny de la final del salt de perxa. El saltador de Rubí, que arribava a Berlín amb un millor salt de 5,61, ha fallat als 5,36.  

 

 

Anar al contingut