Esteban Ocon, pilot provador de Lotus al Gran Premi d'Abu Dhabi
Esteban Ocon, una altra jove promesa que s'estrenarà en un Gran Premi (Foto: Lotus)
Fórmula 1

Esteban Ocon (Lotus) i Adderley Fong (Sauber), dos "rookies" per a la primera sessió d'Abu Dhabi

Tant Lotus com Sauber han anunciat aquest dijous que donaran l'alternativa a pilots novells a la primera sessió d'entrenaments del Gran Premi d'Abu Dhabi, aquest divendres. Lotus confiarà en el francès Esteban Ocon, de 18 anys. Sauber, per la seva banda, farà debutar el xinès Adderley Fong, de 24 anys.

Actualitzat

Tant Lotus com Sauber han anunciat aquest dijous que donaran l'alternativa a pilots novells a la primera sessió d'entrenaments del Gran Premi d'Abu Dhabi, aquest divendres. Lotus confiarà en el francès Esteban Ocon, de 18 anys. Sauber, per la seva banda, farà debutar el xinès Adderley Fong, de 24 anys.   

Ocon, de 18 anys, s'ha imposat aquesta temporada a la F3 europea, al davant de Max Verstappen (17 anys), que l'any que ve serà pilot titular de Toro Rosso. El jove francès ja va pilotar un Lotus el passat mes d'octubre durant unes proves al circuit de Xest, i un Ferrari a Maranello com a premi pel seu títol a la F3.

Als tests de València també hi era Adderley Fong, que va rodar amb un Sauber C31, el model del 2012. El pilot originari de Hong Kong també tindrà la seva estrena en un Gran Premi a l'última cursa del calendari de 2014.  

Anar al contingut