Esteban Chaves ha repetit victòria d'etapa a la Vuelta
Ciclisme

Esteban Chaves obté la segona victòria d'etapa a la serra de Cazorla i recupera el liderat de la Vuelta

El petit escalador colombià ha creuat la meta en solitari. L'irlandès Dan Martin i l'holandès Tom Dumoulin, que ha cedit el mallot vermell de líder, han entrat cinc segons després.

Actualitzat

El colombià Esteban Chaves ha guanyat la sisena etapa de la Vuelta a Espanya, de 200 quilòmetres de recorregut, entre Còrdova i la serra de Cazorla, i ha recuperat el liderat de la classificació general. El petit escalador de l'equip Orica Green Edge ha atacat poc més de dos quilòmetres abans de la meta aprofitant la duríssima ascensió final a la població de Cazorla, i cap dels seus perseguidors l'ha pogut atrapar.

Chaves, que suma la segona victòria d'etapa en aquesta edició de la ronda espanyola, ha creuat la meta en solitari. L'irlandès Dan Martin i l'holandès Tom Dumoulin, que ha cedit el mallot vermell de líder, han entrat cinc segons després. El grup de favorits, amb Alejandro Valverde, Joaquim Rodríguez i Nairo Quintana, ha arribat a 10 segons del guanyador. A la classificació general, Chaves torna a ser líder; a 10 segons, Dumoulin, i, a 33, Martin.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut