Imatge de la passada final de la Lliga catalana, entre el Noia i el Reus, emesa també per l'Esport3
Hoquei patins

Esport3 transmetrà un partit per jornada de l'OK Lliga d'hoquei patins

El canal Esport3 transmetrà un partit de la lliga d'hoquei cada dissabte a partir de les 4 de la tarda

Actualitzat

L'OK Lliga no és només una de les competicions més potents en el món de l'hoquei patins, sinó que a més té una presència catalana manifesta: fins a 13 dels 16 equips participants són catalans.

Aquesta temporada, l'OK Lliga es podrà seguir per Esport3. El canal esportiu de la Corporació Catalana de Mitjans audiovisuals (CCMA) ha establert un acord amb la Federació Espanyola de Patinatge (FEP) pel qual emetrà en directe un partit cada jornada. 

L'acord inclou també la Supercopa, la Copa del Rei i qualsevol altra competició que depengui de la Federació, se signarà aquest dissabte a l'Ajuntament de les Masies de Voltregà, on es juga la final.

Cada dissabte, a les 4 de la tarda, serà l'hora de l'hoquei patins a l'Esport3. La narració anirà a càrrec de Joan Ferran i l'anàlisi tècnica serà de Jordi Camps, seleccionador català. La lliga comença el 7 d'octubre i es transmetrà, a partir de les 16.00, el partit entre el CP Voltregà i el Reus Deportiu. 

A l'espera que comenci la temporada de l'OK Lliga, a partir del cap de setmana que ve, l'Esport3 ofereix aquest cap de setmana la Supercopa d'Espanya.  

Anar al contingut