Poliesportiu

Esport3 transmetrà la "final four" de la Lliga Europea d'hoquei patins

La competició tindrà un finalista català assegurat, ja que una de les semifinals la disputen Barça Lassa i Reus Deportiu

Actualitzat

El canal Esport3 emetrà la "final four" de la Lliga Europea d'hoquei patins, que compta amb la participació de dos equips catalans, el Barça Lassa i el Reus Deportiu. La primera semifinal enfrontarà dos equips portuguesos: el Porto -l'equip amfitrió- i l'Sporting de Portugal. La segona serà un duel fratricida entre els dos conjunts catalans. Els blaugranes són els grans dominadors de la competició, amb 21 Copes d'Europa, i buscaran el quart títol de la temporada després d'adjudicar-se la Supercopa d'Espanya, la Copa del Rei i la Lliga.

El Reus, per la seva banda, defensa el títol de campió continental  i suma un total de 8 Copes d'Europa en el seu palmarès. En els quatre precedents d'aquest any, el balanç és de tres victòries blaugranes per una de l'equip reusenc. Els del Baix Camp han estat l'únic equip capaç de guanyar el Barça en totes les competicions.

El partit dels dos equips catalans es podrà seguir per Esport3, aquest disssabte a partir de les 16.25. Diumenge, a les 13.00, Esport3 oferirà també la gran final, amb la presència assegurada d'un equip català. La transmissió dels dos partits serà de Joan Ferran i del seleccionador català de l'equip masculí, Jordi Camps.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut