Futbol

Esport3 transmetrà en directe el partit d'anada del "play-off" d'ascens a Primera entre l'Alcorcón i el Girona

El canal Esport3 transmetrà en directe el partit d'anada del "play-off" entre l'Alcorcón i el Girona, que es juga aquest dimecres a les 20.00. L'equip blanc-i-vermell buscarà un bon resultat a l'estadi Santo Domingo per mantenir viu el somni de pujar a Primera Divisió.

Actualitzat
El canal Esport3 transmetrà en directe el partit d'anada del "play-off" entre l'Alcorcón i el Girona, que es juga aquest dimecres a les 20.00. L'equip blanc-i-vermell buscarà un bon resultat a l'estadi Santo Domingo per mantenir viu el somni de pujar a Primera Divisió.  

La narració del partit anirà a càrrec de Jordi Sunyer i Jordi Gonzalvo. Aquesta transmissió es podrà veure també en directe per internet a www.esport3.cat i a l'aplicació per a tauletes i dispositius mòbils.

El Girona compta amb el factor camp a favor pel fet d'haver quedat més ben classificat durant la temporada regular. El partit de tornada es jugarà a l'estadi Montilivi aquest cap de setmana. El dia i hora exactes encara estan per decidir. L'altra eliminatòria per l'ascens a Primera la juguen l'Almeria i Las Palmas. Els guanyadors de les dues eliminatòries es jugaran un lloc a Primera.
Anar al contingut