"Nani" Roma a l'aeroport del Prat (Foto: EFE)
Ral·li Dakar

Esport3 oferirà un programa especial dedicat al triomf de Nani Roma en l'últim ral·li Dakar

Joan "Nani" Roma ha fet història al Dakar i s'ha convertit en un dels tres pilots capaços de guanyar aquesta mítica prova tant en cotxes com en motos, deu anys després de vèncer sobre dues rodes. Santi Faro, Francesc Latorre i Isidre Esteve compartiran plató amb ell, i també hi seran presents la resta de pilots que han participat en la categoria de cotxes, Albert Llovera i Xavi Foj.

Actualitzat

Joan "Nani" Roma ha fet història al Dakar i s'ha convertit en un dels tres pilots capaços de guanyar aquesta mítica prova tant en cotxes com en motos. Deu anys després de vèncer sobre dues rodes, el pilot de Folgueroles ho ha fet també amb un cotxe. Ha aconseguit imposar-se al gran favorit i dominador de la prova els últims anys, Stéphane Peterhansel. El francés també ha estat campió del Dakar en les dues categories.

Santi Faro, Francesc Latorre i el pilot Isidre Esteve compartiran plató amb el pilot català. En aquest especial també hi seran altres pilots que han participat en la categoria de cotxes, com l'andorrà Albert Llovera o Xavi Foj, que ha tornat a córrer en la categoria de vehicles de sèrie.
En el programa, també s'analitzarà la categoria de camions, amb la presència de Pep Vila i Jordi Juvanteny, que han tancat el ral·li amb una excel·lent actuació. Esport3 oferirà "Reis del Dakar" dimecres a partir de les 21.00.

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut