Partit de lliga entre el Mediterrani i el CN Terrassa (CN Terrassa)
Waterpolo

Esport3 oferirà les semifinals i la final de la Copa de la Reina de Terrassa

Les instal·lacions del CN Terrassa estan preparades per a la inauguració de la Copa de la Reina de waterpolo aquest divendres. Una copa amb molta presència d'equips catalans i que Esport3 retransmetrà en directe a partir de les semifinals

Nil CorominasActualitzat

L'Astralpool CN Sabadell, campió de tot, i La Sirena CN Mataró, l'únic equip que ha pogut plantar cara a les vallesanes últimament, són els principals favorits al títol de la Copa de la Reina. Les de Nani Guiu, últimes campiones de Lliga, i actuals guanyadores de la Supercopa d'Espanya i d'Europa (en les dues finals contra les del Maresme), ho tenen tot a favor: plantilla i estat de forma per tornar a conquistar un títol que se li va escapar l'any passat a mans del Mataró.

Les vallesanes s'enfrontaran en quarts de final al Sant Andreu. Són líders amb nou victòries consecutives en la competició lliguera, compten amb un equip renovat i han conquistat vuit dels nou títols copers. A la mateixa banda del quadre figuren el Terrassa i el Rubí. Les amfitriones, entrenades per Xavi Pérez, han notat l'absència d'una de les seves jugadores de referència, Marta Recio, que va decidir acceptar una oferta d'Austràlia i canviar d'aires. Les de Rubí, setenes en el Campionat, també van perdre el seu jugador de referència a principi de curs: Bea Ortiz, ara a les files del Sabadell.

Per la part alta del quadre, el CN Mataró s'enfrontarà al Madrid Moscardó. Les de Florin Bonca són favorites davant les madrilenyes, cinquenes a la Lliga i el millor resultat de la qual a la Copa de la Reina és la semifinal aconseguida el 2012. Les mataronines són l'alternativa del Sabadell en totes les competicions i compten amb una plantilla molt compensada. El guanyador d'aquest quart de final s'enfrontarà a l'equip que superi l'eliminatòria entre el Saragossa i el Mediterrani.

Les del barri de Sants són quartes a la Lliga. A la Lliga l'últim precedent entre els dos equips es va resoldre per un mínim 14-16 per a les barcelonines, que havien guanyat amb més solvència a la seva piscina (20-7).

Semifinals i final en directe

Esport3 retransmetrà en directe la Copa de la Reina a partir de les semifinals. Dissabte, a partir de les 11.30, es podran veure les dues eliminatòries, i diumenge, a les 12.00, la gran final. La narració anirà a càrrec de Xevi Bardolet, i Jordi Sans farà l'anàlisi tècnica.

Anar al contingut