Fórmula 1

Esport3 oferirà les curses de Dani Juncadella a les Euroseries de Fórmula 3

Esport3 transmetrà les tres últimes curses de les Euroseries de Fórmula 3, que de moment tenen Dani Juncadella com a líder del campionat. El pilot català participarà el pròxim cap de setmana en la cursa prevista al circuit holandès de Zandvoort.

Actualitzat
Esport3 transmetrà les tres últimes curses de les Euroseries de Fórmula 3 que de moment tenen Dani Juncadella com a líder del campionat. El pilot català intentarà consolidar la seva posició aquest cap de setmana al circuit holandès de Zandvoort. Esport3 transmetrà la cursa de diumenge, l'última de les tres que es disputaran aquest cap de setmana.

Juncadella va obtenir la victòria en una de les tres curses que es van disputar el cap de setmana passat a Nürburgring. Tot i obtenir la "pole" per la carrera de diumenge, Juncadella va ser penalitzat per una maniobra dubtosa després de la sortida. A continuació, va fer una gran remuntada fins que el va fer fora de la pista Carlos Sainz júnior, fill de l'antic campió mundial de ral·lis. Tot i així el pilot barceloní es manté líder de la competició més important d'aquesta especialitat, les sèries, i també ocupa el primer lloc en el campionat que aquest any ha establert la FIA i que inclou algunes curses d'aquesta competició.

Juncadella participa en la F3 sota la protecció de Mercedes i no es descarta que aquesta mateixa temporada pugui provar ja un monoplaça de Fórmula 1 en els entrenaments per a joves pilots previstos en el circuit d'Abu Dhabi a final de temporada.
Anar al contingut