La piscina de Sant Andreu acull el Míting Internacional de Barcelona
Natació

Esport3 oferirà el Míting Internacional Ciutat de Barcelona de natació

Les finals es podran seguir en directe per televisió aquest dimarts i dimecres a partir de les 18.00. La connexió pel web es farà abans, a partir de les 16.00.

Actualitzat

La piscina de Sant Andreu acollirà des d'aquest dimarts i fins dimecres el Míting Internacional Ciutat de Barcelona de natació, segona cita del circuit Mare Nostrum. La present edició té una rellevància especial, ja que servirà de banc de proves per al Mundial de Budapest, que es disputarà d'aquí a un mes llarg.

El Míting reunirà fins a vuit medallistes olímpics. Destaca el duel entre Mireia Belmonte i Katinka Hosszu, que rivalitzaran en diverses proves. El cartell és especialment fort pel que fa a les proves femenines, on també hi haurà nedadores del nivell de les velocistes Sarah Sjöstrom o Ranomi Kromowidjojo.   

Esport3 oferirà les finals de les proves en directe, tant dimarts com dimecres, a partir de les 18.00. Anteriorment, a partir de les 16.00, es podran seguir en directe les finals B a través del web esport3.cat, i també de l'app.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut