Barça i Penya són els equips que acumulen més Lligues catalanes
Barça i Penya són els equips que acumulen més Lligues catalanes
Bàsquet

Esport3 oferirà aquest cap de setmana la Lliga catalana de bàsquet

La competició que obre la temporada enfrontarà, d'una banda, el MoraBanc Andorra amb el FIATC Joventut, i de l'altra, el Barça Lassa amb l'ICL Manresa

Actualitzat

Comença la temporada ACB a Esport3 amb la celebració de la 36a edició de la Regal Lliga Nacional Catalana de bàsquet ACB, que es disputarà divendres i dissabte al Palau d'Esports de Granollers, ciutat que aquest any és la capital catalana del bàsquet.

La Lliga s'obre aquest divendres, 25 de setembre, a les 18.30 amb el partit que disputaran el MoraBanc Andorra i el FIATC Joventut de Badalona. La segona semifinal es jugarà a les 21.00 entre el FC Barcelona Lassa i l'ICL Manresa. La gran final serà dissabte 26, a les 20.30.

El FIATC Joventut intentarà classificar-se per dissabte contra un MoraBanc Andorra que la temporada passada, a la Seu d'Urgell, va guanyar els verd-i-negres a les semifinals. El FC Barcelona Lassa, campió de les sis últimes edicions, haurà de desfer-se abans de l'ICL Manresa, que lluitarà per trencar els pronòstics.

El palmarès de la Lliga està encapçalat pel FC Barcelona, amb 18 títols, seguit pel Joventut Badalona, campió en 11 edicions. Bàsquet Manresa, Girona i Lleida s'han proclamat campions de Catalunya ACB en dues ocasions cadascun.

La Regal Lliga Nacional Catalana aixeca el teló de la temporada 2015-2016 com a primera competició oficial del nou curs i és tot un reclam per conèixer les noves incorporacions dels quatre equips ACB.

Els comentaristes dels tres partits seran Jordi Robirosa, Nacho Solozábal i Víctor Lavagnini.

Anar al contingut